Excelsior4All en DOCK starten in het nieuwe jaar met Football Memories. Dit is een dagbestedingsproject voor 65-plussers, waar zij met elkaar herinneringen kunnen ophalen aan de hand van voetbalbeelden, -foto’s of -attributen. Op vrijdag 4 december presteren wij het project aan potentiële vrijwilligers en doorverwijzers uit de zorg die eventueel een bijdrage kunnen of willen leveren aan Football Memories.

Football Memories is een vorm van dagbesteding voor 65-plussers die iets met voetbal hebben. Het project is gericht op geheugentraining. Op vrijdag 4 december van 10.00 tot 11.30 uur lichten we het project graag toe aan mensen die geïnteresseerd zijn om als vrijwilliger een bijdrage aan dit project van Excelsior4All en DOCK te leveren.

Ook doorverwijzers vanuit de zorg zijn welkom om te zien wat Football Memories inhoudt.

De bijeenkomst vindt, afhankelijk van de geldende coronamaatregelen, plaats in het Van Donge & De Roo Stadion van Excelsior Rotterdam en/of online. Arjen Pijfers zal tijdens de bijeenkomst iets vertellen over Football Memories. Hij is de initiatiefnemer van het project bij Willem II in Tilburg, waar 65-plussers sinds eind 2018 met elkaar herinneringen kunnen ophalen aan het rijke verleden van de club.

Wij zoeken voor Football Memories vrijwilligers die de deelnemers begeleiden. Als we straks starten, ontvangen we een dag in de week van 10.00 tot 12.00 uur 65-plussers in het stadion van Excelsior Rotterdam. Zij zullen worden begeleid door een groep van zes tot acht vrijwilligers. Lijkt het je leuk om hieraan mee te werken? Dan ben je van harte welkom tijdens de voorlichtingsbijeenkomst. Affiniteit met voetbal is gewenst. Ervaring op dit gebied is geen must, maar wel een pre.

Ben je geïnteresseerd om de bijeenkomst (online) bij te wonen? Meld je dan aan via andrean.loizides@excelsior4all.nl of via ondergetekende eoost@dock.nl

Vermeld in de mail je naam, adres en eventueel organisatie. Telefonisch aanmelden kan ook via 06-47318213. Mocht je niet kunnen op 4 december, maar ben je wel geïnteresseerd? Ook dan kun je contact opnemen.

Lees meer in de flyer>> Excelsior – Info deelnemers.flyer.def

Of kijk op de website van Excelsior >>