De wijk aan zet! 
Een startbijeenkomst, 18 bijeenkomsten in de wijken: in één maand tijd vonden er met veel verschillende bewoners stadsgesprekken plaats over directe vormen van wijkdemocratie en betrokkenheid van de wijken. Ofwel: De wijk aan zet!

Slotbijeenkomst
Op 5 maart is het tijd om te oogsten. Want wat is er uit de gesprekken gekomen? Waar wil en kan de wijk over beslissen? En, hoe zorgen we er samen voor dat alle Rotterdammers kunnen meedoen, meedenken en meebeslissen? Tijdens de slotbijeenkomst van 5 maart kijken we met elkaar terug én vooruit. Samen met burgemeester Ahmed Aboutaleb, actieve Rotterdammers, wethouders Arjan van Gils en Roos Vermeij, Mayra dos Reis van Young010 en hoogleraar Bestuurskunde Arwin van Buuren (EUR). En niet te vergeten: onze kersverse stadsdichter Anne Vegter die speciaal voor deze bijeenkomst een gedicht schreef.

Voor alle Rotterdammers
Deze uitnodiging is bedoeld voor álle Rotterdammers, ondernemers, maatschappelijke instellingen en experts uit onze mooie stad. Iedereen is dus van harte uitgenodigd om de bijeenkomst online bij te wonen. We starten om 16.00 uur, de bijeenkomst is via de link in de uitnodiging te volgen.

Meer informatie >>