Er is in 2019 geen CHIO maar er zijn van 19 t/m 25 augustus drie Europese Kampioenschappen.

Vanwege de EK’s wordt de Kralingseweg afgesloten voor doorgaand verkeer van dinsdag 13 augustus 2019 19.00 uur tot en met dinsdag 27 augustus 2019 17.00 uur.

Net zoals afgelopen jaar worden alleen verkeersmaatregelen getroffen, welke strikt noodzakelijk zijn voor de verkeersveiligheid.

  • De Kralingseweg en de Plaszoom worden afgesloten.
  • Bewoners en hun bezoekers van de Kralingseweg en de Plaszoom en de straten welke alleen via de Kralingseweg te bereiken zijn, ontvangen doorlaatbewijzen.
  • De Kralingseweg kan alleen ingereden worden via de Kralingse Plaslaan / Kortekade met een geldig doorlaatbewijs, uitgegeven door het CHIO Rotterdam / EK’s 2019.
  • De Kralingseweg uitrijden kan alleen via de kruising Kralingse Zoom / Boszoom.
  • Bezoekers van de EK’s worden direct verwezen naar de verschillende EK parkeervoorzieningen. Vanuit de diverse parkeervoorzieningen rijden pendelbussen en shuttle services. Door de bezoekers van de EK’s voldoende gelegenheid te bieden te parkeren en het aanbieden van de shuttle service wordt het parkeren in de wijk zo veel mogelijk ontmoedigd

De Plaszoom zal vanaf maandag 5 augustus 7.00 uur tot en met vrijdag 30 augustus 19.00 uur afgesloten zijn voor niet geaccrediteerd verkeer.

Tot en met donderdag 15 augustus wordt er voor de bezoekers van de bedrijven op de Plaszoom een alternatieve parkeerplaats ingericht, om de bereikbaarheid optimaal te houden, met een vol = vol principe.